Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Szobor, szobrok.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Szobor, szobrok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szobor.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 13 db
Angol nyelv

Angol nyelv

Az internet nagyon sok lehetőséget kínál, hogy a nyelvi készségeket szórakozva fejleszthessük. Mind a négy nyelvi készségre lehet találni hasznos oldalakat. Különösen az olvasáskészség és hallott szövegek értéséhez kínál sok-sok lehetőséget. Az angol nyelv szórakoztató tanulásához és gyakorlásához hasznos oldalak tárháza.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Hungaricum

Hungaricum

Az oldal megismertet számos hungarikummal a gasztronómia, magyar bor és pálinka, népi hagyományok, népművészet, népi építészet, népi mesterségek, hagyományos magyar állatfajták témaköreiben. Megismerhetjük gazdag örökségünk jelentős részét.

Szobor, szobrok magazin hírek
1504. szeptember 8. - Michelangelo Dávid-szobrának leleplezése
1504. szeptember 8. - Michelangelo... Szerző: Tarján M. Tamás "Csak le kell kaparnom a nyers falakat, hogy másoknak is megmutassam azt a csodálatos jelenést, amit az én szemeim már látnak." (Michelangelo) 1504. szeptember 8-án leplezték le Firenzében Dávid világhírű szobrát, melyet az itáliai reneszánsz egyik legnagyobb alkotója, Michelangelo faragott ki, hároméves kitartó munkával. Dávid...
Szent István lovas szobra
Szent István lovas szobra Stróbl Alajos 1898-ban kezdte el első és szent királyunk bronz lovas szobrának az...
Leonardo da Vinci szobra Milánóban
Leonardo da Vinci szobra Milánóban Leonardo da Vinci szobra a világhírű Milánói Scala Operaházzal szembeni téren...
Karnevál

Karnevál

A világ leghíresebb karneváljairól összeállítás: Velencei, Riói és kölni Karnevál és további híres karneválokról. A karnevál ill. farsang eredetéről és történetéről. Farsangi szokások és hasznos tanácsok a farsangi készülődéshez.

Külföldi társkereső

Külföldi társkereső

Barátokat, partnert, ismerősöket találhatsz az egész világban a külföldi társkereső oldalam segítségével. Nagyszerű lehetőség a nyelvtudás gyakorlására is, s közben szórakozva fejlődik a nyelvtudásod. Speciális társkeresési lehetőségek. Magyarok a nagyvilágban. Társkeresés német nyelven, angol, olasz, francia nyelven.

Legenda

Legenda

Várakról, városokról, misztikus személyekről, különleges helyekről szóló legendák, rejtélyek és csodák világa. Ősi és ókori mítoszok, mondák és legendák. Elsüllyedt világok, misztikus történések. Ókori, középkori és újabb legendák világa.

Német nyelv

Német nyelv

A német nyelvtanulást segítő linkek gyűjteménye, amely minden szinten segítséget nyújt, kezdőtől a haladói mind a négy kommunikációs készséget beleértve: olvasott és hallott szöveg értése, íráskészség és beszédkészség.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről.

Hirdetés
Nemzeti Park

Nemzeti Park

Magyarország, Európa, Ázsia, Amerika, Ausztrália, természetvédelmi területei, védett állatok és növények, a természet csodái, földön vízen, hegyen, lélegzetelállítóan gyönyörű természet, csodálatos természetfotók jelennek meg ezeken az oldalakon.

Nyelvtanulás

Nyelvtanulás

Segítség a főbb világnyelvek és egyéb nyelvek tanulásához. A nyelvtanulás fontosság és jelentősége. Tanácsok a sikeres tanuláshoz és nyelvvizsgához. Ingyenes online tanfolyamok és gyakorlási lehetőségek a neten. Új módszerek a nyelvtanulásban. Nyelvtanulás kisgyermek korban.

Szerencse

Szerencse

Az oldalon választ kaphatunk a következő kérdésekre: Mi a szerencse? Mi hozhat szerencsét? Kik a szerencsés emberek? Babonagyűjtemények, hiedelmek a szerencsével, szerencsét hozó tárgyakkal kapcsolatban. Szerencsejáték gyűjteményeket is találhat itt.

Titanic

Titanic

A Titanic hajó építésének és katasztrófájának a történet, kutatási erdemények. Más hajószerencsétlenségek. A katasztrófáról készült filmek ismertetése. A gyűjteményben sok-sok fotó található a szerencsétlenül járt hajókról. Rejtélyes történetek.

Tuti menü